Krydderdram.no

Snakk om "farget brennevin", og essenser.

Moderatorer: Høgetveit'n, textex, Ormlår

Krydderdram.no

Innlegg bryggerist » Tor Jan 22, 2009 11:40 pm

Vil bare i vill begeistring tipse om denne siden. Har vært innom den med ujevne mellomrom. Nå har redaktøren gjort om en del og siden framstår som helt ny. Dette er rett og slett en lærebok og en innføring i kunsten å krydre sprit. Det hele er holdt i en lett, slendrende tone og Erlend legger ikke skjul på at han mener at Polets 60 % er den beste (reneste) spriten for krydring av sprit (han har prøvd hjemmelaget, også). Sjekk ut denne siden, jeg mener den er helt knall!
bytter; "bryggerist"? javisst, novise under opplæring
bryggerist
NyBrygger
 
Innlegg: 14
Registrert: Lør Nov 17, 2007 12:20 am
Bosted: Møre og Romsdal
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Innlegg Iskariot » Ons Feb 18, 2009 1:09 am

Takker for at du setter pris på nettstedet mitt. Det er mye erfaring i forumet her også som det definitivt er verdt å lese seg gjennom. Det viktigste er vel at man ender opp med brennevin man synes det er godt å drikke. Prosjektet mitt er nok i tillegg å lete etter de smakene som ligger skjult i den naturen vi har rundt oss.

Legger til lenka for sikkerhets skyld:

http://www.krydderdram.no/
Iskariot
Brygger
 
Innlegg: 29
Registrert: Ons Jun 13, 2007 8:27 am
Bosted: Oslo
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Innlegg cas » Tir Feb 24, 2009 5:02 pm

Ser ut til at du har gjort en bra jobb med en informerende og ryddig side ;)
bra nettside, Iskariot.
I have taken more out of alcohol than alcohol has taken out of me.
- Sir Winston Churchill (1874 - 1965)
cas
Administrerende brygger
 
Innlegg: 1455
Registrert: Tor Jun 10, 2004 11:34 pm
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Re: Krydderdram.no

Innlegg sarek » Søn Apr 22, 2012 10:15 am

Takker for et fantastisk god forum. Vil bare tipse om smakstilsetting for wiskey.
Lag ut-trekk av Lapsans sochong, ( Kinesisk røyk-te). Spe spriten med dette. Gir en
liten røyksmak til wiskeyen.
sarek
Nybegynner
 
Innlegg: 1
Registrert: Søn Apr 22, 2012 10:08 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time


Gå til Smakstilsetning

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest