Brennevin smaksatt med blomster, urter og bær.

Snakk om "farget brennevin", og essenser.

Moderatorer: Høgetveit'n, textex, Ormlår

Re: Brennevin smaksatt med blomster, urter og bær.

Innlegg karsk777 » Man Aug 28, 2017 3:17 pm

Jeg har brukt Johannesurt for å få brennevinet litt bittert. Dette har jeg kjøpt an Norsk Krydderimport. De ble desverre oppkjøpt av Gaute, som nå er konkurs. Nå vet jeg ikke hvor jeg kan få kjøpt Johannesurt eller perikum, som er det latinske navnet tror jeg. Noen som vet hvor jeg kan få tak i det.

Jeg syns at Jägermeister er for søtt og svakt. Jeg lager mitt eget som er mer bittert og ikke så søtt og er 40%. For bitterheten er Johannesurten bra.
karsk777
Brygger
 
Innlegg: 37
Registrert: Fre Mar 11, 2016 12:58 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Forrige

Gå til Smakstilsetning

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest