Trenger veiledning og tips for hjemmelaget Cognac :)

Snakk om "farget brennevin", og essenser.

Moderatorer: Høgetveit'n, textex, Ormlår

Trenger veiledning og tips for hjemmelaget Cognac :)

Innlegg nittipluss » Tor Okt 27, 2011 9:33 pm

Har smakt forskjellig hjemmelagde typer. Synes personlig den eldre typen til partymann ikke var så værst. Har hørt sponet er blitt tørt og mindre smak de siste årene. (anbefales dobbel dossering)

Hvordan er det å benytte roasted eikeflis?


Andre innspill?
det bli itj karsk uten 90 pluss
nittipluss
Avhengig
 
Innlegg: 225
Registrert: Man Okt 10, 2011 12:50 pm
Bosted: Nord-tr./Ålesund
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Trenger veiledning og tips for hjemmelaget Cognac :)

Innlegg Høgetveit'n » Fre Okt 28, 2011 1:26 am

Age appears to be best in four things; old wood best to burn, old wine to drink, old friends to trust, and old authors to read.
Høgetveit'n
Administrerende brygger
 
Innlegg: 1529
Registrert: Lør Des 01, 2007 5:58 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time


Gå til Smakstilsetning

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron